Kovčo d.o.o.

Tvrtka je specijalizirana za sve vrste pomoći vozačima, 365 dana u godini od 0-24 sata. Raspolaže vrhunski opremljenim kamionima za vuču vozila, plovila, strojeva. Osim vuče vozila i servisa na licu mjesta svojim klijentima organizira zamjensko vozilo ili prijevoz od mjesta kvara ili prometne nezgode do kuće, odnosno tražene lokacije. Prema potrebama klijenata osigurava čuvani parking prostor i smještajne kapacitete.

Tvrtka Kovčo d.o.o. je osnovana davne 1999. godine. Poslovala je kroz obrt Vučna služba Kovčo, koja se isključivo bavila prijevozom oštećenih i neispravnih vozila. 2013. godine proširila je svoju djelatnost kroz tvrtku Kovčo d.o.o. za usluge i prijevoz. Sastavni dio tvrtke su i poslovi turističke agencije koji uključuju organizaciju smještajnih kapaciteta, zamjenskih vozila, transfere klijenata.

Posvećenost i ustrajnost su naše odlike koje prepoznavaju dugogodišnji partneri diljem Europe.

Temeljno načelo poslovanja je zadovoljstvo klijenata. U svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti stoga neprestano educiramo naš stručni kadar. Tijekom godina razvli smo se u tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete.